News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Perechea Tecău/Roger a învins cel mai bun dublu din lume la Turneul Campionilor Perechea Tecău/Roger a învins cel mai bun dublu din lume la Turneul Campionilor
Please follow and like us:
Pin Share

Perechea formată din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a obţinut prima sa victorie la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, care reuneşte cele mai bune opt echipe ale anului, scor 6-2, 5-7, 10-8 cu columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, miercuri, în Grupa Max Mirnîi.

Tecău şi Rojer, capi de serie numărul şase, s-au impus într-o oră şi 29 de minute în faţa principalilor favoriţi, columbienii fiind siguri de faptul că fi cea mai bună pereche a anului după titlurile cucerite la Wimbledon şi US Open.

Tecău şi partenerul său au dominat primul set, adjudecat cu 6-2, dar actul secund a fost mult mai echilibrat. Cuplul româno-olandez a ratat o minge de break, după care şi-au pierdut serviciul la 5-5, sud-americanii reuşind să câştige setul cu 7-5.

În super tiebreak, Tecău şi Rojer au început foarte bine şi au condus cu 3-0, 4-1 şi 6-2, dar au fost egalaţi, 6-6, columbienii au condus cu 8-7, însă Tecău şi Rojer au reuşit să câştige ultimele trei puncte şi meciul.

Sursa: digisport.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *