News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Peste două mii de vizitatori în noul magazin “Casa Rusu”  din Galleria  Arad Peste două mii de vizitatori în noul magazin “Casa Rusu”  din Galleria  Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Galleria Arad Mall

În doar trei zile de la inaugurare, peste 2000 de arădeni au trecut pragul noului magazin “Casa Rusu”  deschis vineri  în incinta Galleria Arad.

“ Modul în care arădenii au răspuns, prin prezență, la deschiderea celui de-al 15-lea magazin  propriu “Casa Rusu”, ne onorează și ne demonstrează interesul consumatorilor din vestul țării pentru calitate.  Am încercat să recompensăm, pe parcursul celor 3 zile de la inaugurarea magazinului în Galleria Arad, fidelitatea clienților noștri, oferindu-le un discount suplimentar de 5 % la produsele achiziționate. Mai mult, continuăm politica de marketing propriu  aplicând reduceri de până la 47 % ”, afirmă Marius Raia, director general Casa Rusu.

Reducerile aplicate până în data de 25 iulie a.c. sunt valabile pentru întreaga gamă de produse regăsite în magazinul Casa Rusu deschis în Galleria Arad. Spre exemplu, biblioteca Cezar, se poate achiziționa acum de la 976 de lei, la 598 lei; mobila de bucătărie Luna – de la 1353, la 799 lei; dormitorul Gabriel, de la 1814 – la 1149 lei, colțarul Madrid, de la 1652 – la 998 lei.

Extinderea lanțului de magazine „Casa Rusu” prin cel deschis vineri în Galleria Arad coincide cu lansarea pe piață a unor noi modele de mobiler.

„Suntem atenți la nevoile cumpărătorilor noștri și la tendințe, astfel că lansăm noi modele de mobilier care oferă o și mai multă adaptabilitate la spațiu, dar și un design foarte actual din punct de vedere al culorilor și formelor. În prezent, investim în creșterea capacității de producție a fabricii de mobilier tapițat și în dezvoltarea unității de producție de mobilier personalizat”, a declarat Cristian Rusu, director general Rus Savitar.

Oferta Casei Rusu se adresează tuturor clienților care doresc să își amenajeze locuința, indiferent de preferințele personale privind design-ul sau cromatica. Noul mobilier îmbină într-o armonie perfecta stilul clasic cu cel modern, asigurând căminului atmosfera pe care și-o dorește fiecare.

“ Deschiderea unui magazin Casa Rusu în incinta Galleria Arad se încadrează perfect în strategia GTC de a răspunde nevoilor clienților noștri. Arădenii care doresc să își reamenajeze căminul găsesc de acum, în incinta Galleria Arad, pe o întindere de 1600 mp, tot ceea ce le este necesar,  indiferent de gusturi și de bugetul de care dispun. Galleria Arad asigură arădenilor mediul în care își pot face cumpărăturile – iată, prin Casa Rusu și cele privind amenajarea locuinței -, își pot rezolva problemele de ordin administrativ și desigur, se pot relaxa. Asta pentru că “Galleria suntem toți”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *