News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pistru îi arată ”pisica” lui Falcă Pistru îi arată ”pisica” lui Falcă
Please follow and like us:
Pin Share

UPDATE 16.00: Deputatul Eusebiu Pistru a demisionat din funcția de vicepreședinte a PNL Arad. „Nemulțumit fiind de modul în care merg lucrurile în interiorul partidului, atât la nivel central cât și la nivel local, am decis să demisionez din funcția de vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Arad. Am trimis pe fax demisia la organizația locală, anunțând totodată că hotărârea mea este irevocabilă. De asemenea, am transmis că, în cazul în care, pe termen scurt, lucrurile nu se vor îndrepta în interiorul PNL, nu exclud să îmi prezint demisia și din partid”, a declarat Eusebiu Pistru.

 

În ultima vreme scandalurile sunt frecvente pe la PNL Arad. Unul dintre nemulțumiți este deputatul Eusebiu Pistru care cochetează cu demisia din partid. De vreo 9 luni tot o scrie și după aceea o aruncă la gunoi.

Când se supără pe mentorul său, Gheorghe Falcă, mai bagă un zvon cu plecatul din partid. Având în vedere faptul că în ultima vreme pe la PNL se poartă demisiile, mă refer la mai multe filiale județene, tânărul nostru deputat și-a scris din nou demisia, dar o ține în buzunar. Astfel, un mic zvon pe la stiripeserse.ro și mai arată o pisică conducerii județene.

”La capitolul plecări PNL l-ar putea contabiliza și pe deputatul Eusebiu Pistru. Acesta nu este în cele mai bune relații nici cu cei din conducerea centrală, nici cu cei din conducerea locală. Deputat de Arad, Pistru este într-un război deschis cu Gheorghe Falcă, cel care domină autoritar partidul în zonă.

Despre Pistru, presa a scris că ar putea trece la PSD, înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. El a confirmat că a avut o ”întâlnire privată” cu Liviu Dragnea, însă în cele din urmă a rămas alături de PNL.

În ultima perioadă se pare că tensiunile din partid s-au acutizat, odată cu acțiunile în forță ale lui Ludovic Orban, iar Eusebiu Pistru este decis să părăsească PNL”. (stiripesurse.ro)

Alte surse ne spun că ar pleca dar nu a găsit ușă deschisă pe la arcul guvernamental, vom vedea!

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *