News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pizza Hut te așteaptă la cel mai tare festival al iernii Pizza Hut te așteaptă la cel mai tare festival al iernii
Please follow and like us:
Pin Share

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 rețete, 3 blaturi și un preț unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, în orice restaurant Pizza Hut din țară, clienții pot mânca oricâte pizze mici își doresc, la un preț special.

Pentru al doilea an consecutiv, oferta include și opţiunea „all-you-can-drink”. Astfel, cu numai 5,9 lei, fanii brandului pot comanda oricâte răcoritoare din gama Coca-Cola (pahar de 0,33L).

„Pizza Festival a devenit deja o tradiție la Pizza Hut. Clienții noștri așteaptă în fiecare an această ofertă, prin care le oferim posibilitatea de a încerca toate rețetele preferate și de a descoperi rețete noi, la un preț foarte avantajos. Avem în meniu și opțiunea all-you-can-drink, pentru o masă completă la Pizza Hut”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia festivalului, Pizza Hut introduce un sistem nou de comandă, interactiv, pe baza unor cartonașe pe care le primesc toți clienții care aleg această ofertă. După fiecare pizza consumată, ei pot comanda una nouă arătând cartonașul verde sau se pot opri, afișând cartonașul roșu.

Oferta Pizza Festival este individuală, fiind disponibilă până la finalul lunii martie, doar în restaurant, nu și la pachet, pentru pizza de dimensiune mică. Aceasta se aplică pentru categoriile Favorite, Speciale și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan și pentru bauturile răcoritoare Coca-Cola, Sprite și Fanta la pahar 0.33L. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți pagina de Facebook a Pizza Hut România si www.pizzahut.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *