News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliția Locală Arad aduce la cunoștința arădenilor dar și a oaspeților din municipiu că întreg efectivul instituției va participa la buna desfășurare a sărbătorii ”Zilele Aradului-2011”.

În perioada 19.08.2011 – 28.08.2011, polițiștii locali vor fi prezenți în toate locațiile unde au loc diverse manifestări cultural-artistice –spectacole folclorice, expoziții, etc – și vor fluidiza traficul în municipiu, avînd în vedere intensificarea acestuia.

Începând din 18.08.2011 ora 21,00 până în data de 25.08.2011 ora 06,00, b-dul Revoluției va fi închis traficului auto pe tronsonul Teatrul ”Ioan Slavici” – Primăria Municipiului Arad, pentru desfășurarea evenimentului Târg-Zilele Aradului.

De asemenea, din data de 27.08.2011 ora 06,00 până în data de 29.08.2011 ora 06,00 este interzis accesul auto în incinta ștrandului Neptun , excepție făcând agenții economici care își desfășoară activitatea aici. Acestora le este este permisă intrarea în vederea aprovizionării până la ora 11,00.

Conducerea instituției adresează cetățenilor rugămintea să respecte modificările comunicate și să se adreseze polițiștilor locali în orice problemă consideră că este necesar și îi asigură pe aceștia de operativitate si profesionalism in acțiunile desfașurate.

”Zilele Aradului” a devenit o sărbătoare care și-a câștigat locul în inimile arădenilor, și dorim ca aceștia, și nu doar ei, să se bucure pe deplin de ea. Asiguram cetatenii acestui minunat oras, ca si în acest sens, vom lua toate măsurile care se impun pentru ca și ediția din acest an să fie o reușită” declară Viorica Graur , director executiv al Poliției Locale Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *