News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad efectuează, în prezent, cercetări pentru soluţionarea unui caz de ameninţare şi port ilegal de cuţit.

Prin apelul unic de urgenţă 112, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină, la un local public situat pe B-dul Revoluţiei din municipiul Arad, unde o persoană a provocat scandal. La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe cel în cauză, în persoana numitului Ludovic N., în vârstă de 56 de ani, din municipiul Arad. Acesta, aflat vizibil în stare de ebrietate, nu a dorit să iasă din local la solicitarea barmanului. În schimb a început să facă scandal şi să ameninţe cu un cuţit pe care îl avea asupra sa. La sosirea jandarmilor, acesta s-a liniştit.

Persoanei în cauză i se întocmesc actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de ,,Ameninţare’’ şi ,,Portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura liniştea şi ordinea publică, a cuţitului”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *