News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Am remarcat că preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, continuă campania populistă de denigrare a realizărilor autorităţilor locale din municipiu. Referitor la recentele declaraţii ale domniei sale, doresc să fac următoarele precizări punctuale:

 

  1. Lucrările de amenajare a zonei Pădurice se realizează sută la sută în interesul arădenilor. Contractul pe baza căruia se derulează lucrările este corect şi respectă întocmai prevederile legilor în vigoare.
  2. Orice speculaţie privind interesul desfăşurării acestor lucrări este rău-voitoare şi neîntemeiată. Singurii beneficiari vor fi arădenii, care vor avea la dispoziţie o zonă verde civilizată şi curată.
  3. Nu voi comenta atacurile la persoană iniţiate de preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, sau sursa acestor refulări. Astfel de reacţii, ca cea a PSD, confirmă politica “suburbană” promovată de PSD la nivel naţional, iar PDL, partidul pe care îl reprezint, dezaprobă acest tip de politică neconstructivă.
  4. Îmi asum să apăr în continuare dreptul la informare corectă a locuitorilor din Colegiul 2 Arad, pe care îi voi ţine la curent şi de acum înainte cu privire la proiectele, măsurile şi schimbările care îi afectează în mod direct. (comunicat PDL)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *