News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

newsarad stiri arad

Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad,  i-a convocat marţi, 3 aprilie, de la ora 12, la Palatul Cultural, pe primarii şi secretarii unităţilor administrativ teritoriale. Tema discuţiilor o va constitui pregătirea şi organizarea alegerilor locale.

„În cadrul reuniunii de la Odorheiul Secuiesc, cu premierul şi ministrul Administraţiei şi Internelor, au fost discutate aspecte referitoare la activitatea din următoarea perioadă, cu accent deosebit pe activităţile care vor fi desfășurate în contextul scrutinului care va avea loc pe data de 10 iunie pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale. La nivelul judeţului Arad suntem în grafic cu pregătirile. În acest sens am dorit să avem o discuţie cu primarii şi secretarii unităţilor administrativ teritoriale pentru a lămuri toate aspectele legate de scrutinul din 10 iunie”, afirmă prefectul Bibarţ.

Conform graficului stabilit, până în momentul de faţă la nivelul judeţului Arad s-a constituit Comisia tehnică judeţeană şi grupul tehnic de lucru, a fost stabilit numărul membrilor consiliilor locale şi a consiliului judeţean şi au fost numerotate circumscripţiile electorale din judeţ.

Mai citeste si:  Firmele capuse portocalii sufoca Spitalul Judetean apreciaza deputatul Cipri Luca

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.