News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Arad atrag atenţia că acţiunile de protest organizate în ultimele două zile pe platoul din faţa Palatului Administrativ nu au avut autorizaţie pentru a se desfăşura.

Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad, afirmă că nu crede sub nici o formă în spontaneitatea protestului, atât timp cât acesta a fost organizat nu de reprezentanţi ai societăţii civile, ci ai clasei politice din Arad. „În fruntea protestatarilor au fost văzuţi lideri marcanţi ai Uniunii Socialiste, cum ar fi  deputaţii Mihai Calimente şi Ciprian Luca, precum şi reprezentanţi ai administraţiilor locale aflaţi în opoziţie. Dacă a fost un protest spontan, mă întreb ce căutau lideri de partide acolo? Ce căutau acolo Calimente, Luca, Popescu sau Ioan Cristina? Nu a fost nimic spontan, ci premeditat, atât timp cât au fost aduşi oameni din judeţ de către primari PNL”, afirmă prefectul Călin Bibarţ. De asemenea, prefectul Călin Bibarţ este surprins că niciunul dintre protestatari nu a formulat o revendicare punctuală.

Pentru a preîntâmpina acte reprobabile şi pentru a ne respecta statutul de oraş şi judeţ european, prefectul judeţului Arad îndeamnă la calm şi îi sfătuieşte pe arădeni să nu răspundă provocărilor politice şi să nu participe la mitinguri neautorizate, pentru că riscă să fie sancţionaţi, conform prevederilor legale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *