News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Redresor auto

Din 14 octombrie conducătorii auto sunt încurajaţi „să vireze” spre cel mai apropiat magazin Lidl pentru a-şi achiziţiona echipamente auto la preţuri avantajoase. Pregăteşte-ţi maşina pentru sezonul rece şi vino să alegi o parte dintre produsele care nu ar trebui să lipsească dintr-un kit auto special conceput pentru călătoriile tale.
Înainte să înfrunţi gerul şi zăpada, asigură-te că dispui de toate echipamentele necesare pentru a te descurca în toate situaţiile pe care le poţi întâlni atunci când porneşti cu maşina la drum. Mai ales în zilele de iarnă, în care termometrul arată mai puţin de 0°C, este indicat să verifici constant bateria maşinii pentru a vedea dacă nu cumva eşti nevoit să o redresezi. În cazul care observi că aceasta este descărcată, foloseşte un redresor auto. Acest dispozitiv îl poţi găsi acum şi la Lidl la preţul de 79,99 lei.
În plus, bucură-te de cât mai mult confort şi siguranţă atunci când te afli la volan şi alege o husă auto cu masaj (119,00 lei), care dispune de programe cu funcţie de încălzire comutabilă, perfectă pentru zilele răcoroase de iarnă şi pentru momentele tale de relaxare. Dacă nu eşti adeptul masajelor, poţi opta pentru o husă din blană de miel (129,00 lei), care îți oferă un confort la ședere deosebit – cu efect de încălzire iarna și efect de răcire vara.
Dintr-un kit auto pentru sezonul rece nu trebuie să lipsească racletele pentru degivrare (7,99 lei/bucata) sau parasolarul (7,99 lei), care este rezistent la temperaturi de la -50°C și până la + 70°C, prevenind astfel chiar şi înghețul. În plus, fii pregătit pentru plecările la munte şi dotează-ţi maşina cu un set de bare pentru portbagaj, perfect pentru transportul schiurilor, a plăcii de snowboard sau a altor obiecte voluminoase.
De asemenea, un șofer care ține la mașina pe care o conduce are grijă de piesele auto și va avea în garaj un suport de jante auto (59,99 lei). Acesta îţi va fi foarte folositor dacă vrei să îți schimbi singur anvelopele sau să le verifici gradul de uzură și presiunea, economisind totodată bani. Dispunând de un manometru pentru măsurarea presiunii anvelopelor și de un dispozitiv pentru măsurarea adâncimii profilului, cu acest suport ai siguranța că păstrezi roțile în cele mai bune condiții şi că eviţi deteriorarea lor.
Din 14 octombrie 2013, la Lidl găsești o gamă variată de produse dedicate maşinii tale ce nu ar trebui să lipsească din garajul sau portbagajul unui șofer. Aceste echipamente auto te vor ajuta să repari singur micile defecţiuni ce pot apărea în trafic, economisind astfel timp şi bani.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *