News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Prin Ordinul nr.177/3.08.2010 al Ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale a fost prelungit termenul până la care se pot depune cereri în vederea obţinerii acordului prealabil pentru finanţare prin rambursare a accizei reduse pentru motorina utilizată în agricultură pentru anul 2010.

Prin acordul prealabil se stabileşte cantitatea maximă de motorină pentru care se poate acorda ajutor de stat prin rambursarea accizei reduse pentru motorina utilizată în agricultură pentru anul 2010 în funcţie de suprafaţa cultivată cu diverse culturi agricole, numărul de animale pe specii, numărul de familii de albine, numărul de instalaţii de irigat.

Cererile se pot depune până la data de 10 septembrie 2010 inclusiv, de către beneficiarii persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, asociaţii familiale care nu au depus aceste cereri până la data de 28 iunie 2010 în baza H.G. nr.408/2010.

Cererile se depun la Centrul Judeţean A.P.I.A. din Arad, str. Fraţii Neumann, nr.10, etajul 3, împreună cu următoarele documente:

–          copie după certificatul de înregistrare la oficiul registrului comerţului, sau după certificatul de înregistrare fiscală, după caz;

–          copie după actul de identitate C.I./B.I./paşaport pentru cetăţeanul străin administrator/reprezentant legal/împuternicit;

–          lista cu structura culturilor pentru anul agricol 2009-2010, şi/sau efectivul mediu rulat pentru animale;

–          copie după documentul din care rezultă înregistrarea exploataţiei în R.N.E. (pentru animale);

–          copie după autorizaţia sanitar veterinară (pentru păsări, familii de albine şi viermi de mătase)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *