News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Primarul Gheorghe Falcă anunţa săptămâna trecută că „se simte părtaş” la depăşirea recesiunii economice în Arad. Salutăm faptul că în urma unor reacţii justificate ale PSD şi ale altor reprezentanţi ai opoziţiei politice, într-un comunicat al Primăriei se precizează, foarte corect de această dată, că „NU sunt realizările lui Falcă”.

De altfel, reprezentanţii PSD Arad au apreciat semnele unei fragile redresări economice, datorate firmelor care lucrează pentru export, în special în zona industrială. „Acuzaţiile primarului Falcă, legate de faptul că nu ne bucură cifrele care arată o înbunătăţire a mediului de afaceri, sunt nejustificate. De altfel, noi nu am reacţionat după publicarea datelor statistice, ci după conferinţa de presă a primarului Falcă, în care îşi asuma indecent merite care nu sunt ale sale. Este adevărat, noi am arătat că primarul Falcă este una dintre cauzele prelungirii recesiunii economice, pentru că el este unul dintre factorii politici de decizie ai PDL, care a girat măsurile proaste ale Guvernului Boc. România este ţara cu cea mai lungă recesiune din UE” a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

În realitate, pe primarul Falcă îl deranjează că după demersul său demagogic de a-şi asuma merite care nu îi aparţin, a fost întrebat ce a făcut, concret, pentru a sprijini mediul economic din Arad? „În timpul mandatelor lui Falcă, inclusiv înainte de criză, au venit foarte puţine noi investiţii în zona industrială. În schimb, alte oraşe au ştiut să atragă investiţii importante. Primarul spunea că investiţiile Primăriei din 2010 au ajutat la depăşirea recesiunii. Dar investiţiile din 2009, pe care primarul le-a apreciat ca la fel de mari ca şi cele dinainte de criză, de ce nu au împiedicat Aradul să intre în recesiune? Acestea sunt teme la care trebuie să răspundă Gheorghe Falcă, în loc să atace opoziţia!” a spus preşedintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *