News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 08 iunie a.c., în jurul orelor 20.00, o patrulă de jandarmerie din cadrul Grupei de Intervenţie şi Supraveghere Pecica, aflată într-o misiune specifică în cooperare cu inspectori piscicoli din cadrul Agenţiei Naţionale Pentru Pescuit şi Acvacultură Bucureşti-Filiala Timiş şi Parcul Natural Lunca Mureşului, i-a prins în flagrant pe N.G. în vârstă de 58 de ani, T.N, în vârstă de 23 de ani, B.I. în vârstă de 29 de ani şi D.N. în vârstă de 30 de ani din Secusigiu, jud. Arad, în timp ce pescuiau ilegal pe râul Mureş în apropierea localităţii Secusigiu, folosind unelte de pescuit interzise prin lege, respectiv patru crâsnice denumite popular “cântare”.

Jandarmii, au confiscat uneltele de pescuit comercial de tip „crâsnic” şi le-au întocmit celor patru bărbaţi actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de ,, folosirea şi deţinerea la pescuit de către persoane neautorizate a tipurilor de unelte de pescuit comercial”.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *