News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă, 26 februarie a.c., reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde a prins-o în flagrant pe B. Mihaela în vârstă de 47 de ani, din Arad, care a sustras de la raioanele cu produse alimentare şi cosmetice mai multe bunuri, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra femeii două geluri pentru duş  şi o bucată de un kg. de muşchi file afumat,  în valoare totală de 48,34 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *