News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Joi, 11 noiembrie a.c, patronul  unui market situat pe strada Ştefan Teneţchi din municipiul Arad, a sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat încearcă să sustragă mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului, unde l-a prins în flagrant pe H. Nicolae  în vârstă de  35 ani din Bucureşti, care aflându-se la cumpărături în magazin şi profitând de neatenţia personalului, a sustras 13 deodorante marca ,,Mennen Speed Stick”, pe care le-a ascuns în buzunarele gecii pe care o purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra bărbatului produsele sustrase în valoare de 181,50 lei, acestea fiind restituite reprezentantului magazinului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *