News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ca vechi fideli suporteri ai echipei fanion a Aradului Batrana Doamna UTA, cea mai titrata echipa a provinciei, am ramas foarte neplacut surprinsi ca echipa noastra de suflet, ar putea fi retrogradata in liga a III a, cu perspective de desfintare totala.
Triste perspective, mai cu seama neasteptate gandindu-ne ca nu cu mult timp in urma vedeam „vedetele” PDL-ului local anuntand implicarea la clubul UTA si promisiuni de promovare si performanta. D-l Primar Falca, D-l Ministru Igas, D-l Presedinte CJ Iotcu, cu totii faceau lobby pentru UTA. Dar adevaratul lobby vine din directia Aradul Nou! Prin manevre de culise probabil ca UTA va fi sacrificata pe altarul unor interese meschine. Prin sacrificarea UT-ei (retrogradare) echipa de casa a rectorului si Vicepresedintelui Aurel Ardelean (fost senator PRM) va ramane in esalonul doi fotbalistic, ca sa produca argumente juridice unui presedinte de club, aflata in proces pentru cazul FC Bihor, o fosta peremista pripasita prin zona universitara a rectorului traseist Ardelean. Dar, miza PDL-ului aradean este de fapt, nu disparitia UT-ei ci acapararea stadionului UTA pentru echipa de casa a PDL-ului, adica ACU Arad.
Actualul „stadion” din cartierul Aradul Nou pe care imita jocul de fotbal echipa ACU, in buna traditie a primarului Falca, va fi transformat intr-un supermarket, de bucurie electorala pentru cetatenii din Aradul Nou.
Pacat ca Aradul pierde o echipa de traditie. Ramanem cu albul Ut-ei in suflet iar rosul din culorile clubului il „aruncam” in obrazul celor ce au dus Aradul fotbalistic in rusine si dezonoare. (comunicat PRM)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *