News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

gheorghe falca primar arad

Procurorii DNA efectuează percheziţii la Primăria Arad şi la Consiliul Judeţean. Anchetatorii au ridicat mai multe documente privind contractele încheiate între primărie şi o firmă din Timişoara.
Este vorba despre documente care se referă la Drumul Vinului, pentru care Confort a prins un contract de 13,5 milioane de euro, dar şi de masterplanul de apă-canal şi cel de deşeuri, a căror valoare este de sute de milioane de euro. Mai mult, în legătură cu cele două masterplanuri, procurorii au descins şi la Compania de Apă Arad. De la Primărie au fost ridicate documente legate de lucrările realizate de Confort Construct pe teritoriul municipiului.
Surse politice au declarat că Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu, era următorul pe lista celor care ar urma să demisioneze din PDL.
Primarul Aradului a confirmat la Antena 3 că a fost contactat de liberalii din judeţul său pe motiv că aceştia nu ar avea încredere în PSD-işti. El nu a confirmat clar că ar intenţiona să părăsească PDL, dar asemeni lui Frunzăverde, a militat pentru consolidarea unei „Drepte moderne”. (jurnalul.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *