News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Duminică seara în reality-show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV, Anamaria Prodan a fost foarte tensionată. A trăit momente încărcate de emoţii puternice. Întâi s-a enervat pe nişte ziarişti şi i-a crescut tensiunea foarte tare, după care şi-a revenit : „Nu mai îmi bat capul cu ei, pierd momente importante alături de familia mea şi oricum nu rezolv nimic dacă mă enervez”, a declarat vedeta.
Spre finalul emisiunii Anamaria a fost prezentă la unul din meciurile foarte importante pentru echipa pe care o impresariază, Concordia Chiajna. E o fire foarte emotivă. Trăieşte fiecare fază şi chiar fiecare şut pe poartă cu maximă intensitate. În timpul meciurilor, Prodanca uită de oricine şi orice, e atentă doar la acţiunea fierbinte de pe teren. După mai multe bătăi rapide ale inimii şi oscilaţii de tensiune, protagonista reality-show-ului de la Euforia TV a aflat că are probleme cardiace, consultând un medic specialist. A fost sfătuită să nu se mai enerveze atât de tare şi să ia totul mai uşor pentru a preveni eventuale alte vizite medicale.

Va asculta Anamaria sfaturile medicului? Aflaţi în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.
Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *