News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Anamaria Prodan, protagonista show-ului “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, e o femeie puternica si cu o personalitate aparte, cu principii de viaţă solide: „Cred doar în mine”, „Nu am superstiţii”, „Nu suport prostia, nesimţirea şi răutatea”, „Totul până la familia mea!”. Dar nu ştim cum se face că în viaţa personală ea este mai mult criticată de soţul ei. În emisiunea de la Euforia TV, Prodanca şi-o fură mai mereu de la Reghe. Ba că e grăsuţă şi pufoasă şi trebuie să meargă mai mereu la sală: „Tu ar trebui să te închizi într-o sală”, ba că nu se pricepe în bucătărie, „Mi-ai gătit fasole cu ciolan la cina romantică?” sau „Cine e cocoşata aia cu părul ciudat de după uşă?”.

Dar cei doi se iubesc foarte mult. Şi uneori chiar suferă când stau mai multe zile separaţi, el în cantonament sau ea plecată la vreo prezentare ori eveniment monden. Se cunosc de ani de zile, au o căsnicie frumoasă şi un copil minunat –un cuplu reuşit, am zice noi, dar chiar şi aşa mai există şicane. „Ne iubim foarte tare, dar uneori ne mai şi tachinăm, aşa ca să fie şi sare şi piper în relaţia noastră. Poate acesta este şi secretul unei relaţii reuşite.”, a declarat vedeta.

Mai multe cancan-uri şi întâmplări haioase, în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

 Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *