News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică seara în „Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, Prodanca a fost în Rusia împreună cu Bote la Târgul anual de nunţi. Pe drum peripeţii, acolo peripeţii. Anamaria şi-a dorit foarte mult să meargă, s-a certat până şi cu soţul ei pentru a accepta propunerea prietenului Cătălin, „Mereu am visat să prezint rochii de mireasă pe podium. Acum îmi împlinesc în sfârşit visul.”

Târgul a avut loc la Moscova în cel mai mare complex expoziţional din Europa, aproape cât mărimea statului Monaco şi a găzduit peste 200.000 de invitaţi printre care şi cei mai mari buyeri din lume.

Cătălin Botezatu a fot coordonatorul românilor la acest târg şi cel care i-a împlinit Prodancăi cel mai mare vis. După îndelungi pregătiri, frig şi multă muncă, vedeta a reuşit să urce pe scenă, pe marele podium în rochie de mireasă.

 Când a ajuns înapoi în România, Reghe o aştepta nerăbdător la aeroport. A iertat-o el oare pentru mica ei escapadă la Moscova. Aflaţi duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

 

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *