News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Apărut pe data de 10 octombrie 2012, videoclipul melodiei Try este absolut extraordinar. Cântăreaţa Pink este şi ea încântată de clip, declarând că este cel mai bun făcut de ea.

Dansul din videoclip este inspirat dintr-un ritual apaş şi reprezintă urcuşurile şi coborâşurile unei relaţii de dragoste cu violenţă, sex, tandrete şi agresiune, toate fiind descrise în scene. Pink excelează, la cei 33 de ani, prin calitatea dansului prestat şi forma fizică impresionantă.
Partenerul cântăreţei în videoclip este dansatorul Colt Prattes iar dansul celor doi este de un stil modern, scena în care Pink este într-un moment de acrobaţie pe umerii partenerului arată calităţile de pregătire fizică remarcabila. Cea mai mare parte a videoclipului este filmat într-un apartament gol cu doar o saltea şi un scaun ca decor. „Munca la acest clip a fost foarte amuzantă, parcă nu vroiam să se termine vreodată. Este cel mai bun clip al meu” a declarat artista. Try este o melodie ce aparţine de ultimul album intitulat The Truth About Love.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *