News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ministrul Claudia Boghicevici şi viceprimarul Aradului, Gianina Pistru, au invitat – gratuit, evident – aproximativ 1 000 de femei la o petrecere de 8 Martie, organizată la Expo Arad Internaţional. În preziua petrecerii, au împânzit efectiv Aradul cu invitaţii la acest eveniment, pe care nu s-au sfiit să înscrie marea preţuire pe care o au pentru doamnele şi domnişoarele din Arad.

PSD Arad solicită Claudiei Boghicevici şi Gianinei Pistru factura, sursele de finanţare şi sponsorii evenimentului. „Facem acest demers pentru că vorbim despre două persoane care au funcţii publice, legate de guvernare şi de administraţia locală. Mi se pare foarte corect să le spună arădenilor de unde au bani pentru a finanţa un astfel de eveniment? Constatăm că în timp de criză, când peste tot se impun constrângeri bugetare, cei de la PDL sunt nababi. Aşteptăm cu nerăbdare explicaţii” a declarat Dorel Căprar, liderul PSD Arad.

De altfel, mai multe doamne şi domnişoare din Arad ne-au contactat pentru a condamna marea ipocrizie a celor două doamne din PDL Arad. „Pe bună dreptate, multe dintre persoanele invitate sau care au văzut invitaţiile au fost revoltate. Am remarcat umorul cu care multe dintre ele ne-au spus că merg la eveniment, pentru că au sentimentul că indirect şi-au plătit consumaţia cu vârf şi îndesat. Este un eveniment tipic pentru gândirea celor de la PDL: dau petreceri cu mâncare şi băutură, în speranţa că oamenii vor uita că li s-au tăiat salariile, că s-au impozitat pensiile, că au fost jigniţi şi umiliţi în fel şi chip de guvernarea PDL, că în timp ce oamenii suferă clientela PDL se îmbogăţeşte. Dacă Claudia Boghicevici şi Gianina Pistru respectă cu adevărat doamnele şi domnişoarele din Arad, trebuiau să se exprime şi să voteze împotriva tăierii indemnizaţiei de creştere a copilului de exemplu, nu să dea o petrecere în an electoral. Cele mai multe invitaţii au fost adresate bugetarelor, ca şi cum s-ar încununa acum patru ani de guvernare cu multe împliniri în ceea ce le priveşte. Din păcate, în ultimii ani traiul în România, în special pentru femei, a devenit tot mai greu. Multe familii au dificultăţi majore să procure hrana de zi cu zi, să încălzească locuinţele pe timp de iarnă, să aibă grijă de copii, să asigure îngrijirea medicală a bătrânilor. În condiţiile acestea, evenimentul organizat de Claudia Boghicevici şi de Geanina Pistru este nepotrivit, sfidător chiar” a încheiat liderul social-democrat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *