News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

presedintele CJA Nicolae Iotcu in vizita de lucru la spitalul judetean

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a demarat procedura de licitaţie deschisă pentru modernizarea blocului operator şi secţia ATI, în primăvara acestui an. Licitaţia a fost orgaizată prin SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), conform legii şi a fost câştigată de un operator economic. În timpul executării lucrărilor, ca urmarea a avizului DSP (Direcţia de Sănătate Publică), a apărut necesitatea efectuării unei lucrări suplimentare de extindere şi amenajare a secţiei ATI şi a blocului operator. Pentru aceste lucrări suplimentare a fost nevoie, conform prevederilor O.U.G. 34/2006, de organizarea unei noi proceduri de achiziţii, efectuată în aceleaşi condiţii, prin SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice).

Am respectat procedurile legale, am organizat licitaţie deschisă prin SEAP şi cred că orice om de bună credinţă vede că am dat dovadă de o transparenţă totală”, a afirmat Teodora Olaru, manager interimar al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Este un atac pur politic prin care alianţa socialistă încearcă să găsească false subiecte mediatice. Dacă tot vor să deconspire afaceri în sistemul de sănătate, în detrimentul banului public, useliştii pot apela la «specialiştii» proprii în inginerii financiare de acest gen: domnii Ghilinţă, Man sau Ciupe”, a afirmat, la rândul său,  Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *