News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Răsturnare de situaţie în cazul morţii solistei trupei „The Cranberries”! Răsturnare de situaţie în cazul morţii solistei trupei „The Cranberries”!
Please follow and like us:
Pin Share

Solista formaţiei „The Cranberries” trecea printr-o perioadă dificilă şi se lupta cu depresia, spun prietenii artistei. Aceştia au făcut declaraţii noi care ar putea duce la dezvăluirea adevăratei cauze a decesului cântăreţei. În vârstă de 46 de ani, Dolores O’Riordan a fost găsită moartă luni, într-un hotel din Londra, iar decesul este tratat de poliţia londoneză drept „inexplicabil”.

Câţiva dintre prietenii apropiaţi ai lui Dolores O’Riordan au mărturisit că aceasta se confrunta cu probleme psihice în ultima perioadă, potrivit Daily Mail şi TMZ. De altfel, starea medicală precară i-a afectat cariera muzicală şi a dus la o tentativă de suicid în 2013.

„Am avut anorexie şi apoi depresie. M-am urât pe mine. Ştiam de ce m-am rătăcit. Ştiam de ce vreau să dispar din această lume”, a mărturisit în 2013 Dolores O’Riordan, după ce încercase să se sinucidă.

Mai mult de atât, cântăreaţa ar fi recunoscut că în trecut a luat o supradoză.

„S-a manifestat (n.r.: ura de sine) în comportamentul meu şi în patologiile pe care le-am dezvoltat în viaţa mea timpurie de adult, exact precum depresia şi eventualele căderi nervoase. Nu este chiar atât de simplu. Totul este mult mai rău dimineaţa următoare. Fumez când fumez. Am zile proaste când îmi amintesc lucruri negative şi nu le pot controla, iar din cauza aceasta sparg sticle. Am ceva băutură. Ăsta-i cel mai mare defect acum. Uitându-mă în trecut, cred că depresia, indiferent care îi este cauza, este cea mai grea condiţie de gestionat”,a mai adăugat cântăreaţa.

La doi ani distanţă de când a încercat să se sinucidă regretata solită de la „The Cranberries” a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. Atunci ea a recunoscut că s-a confruntat tulburări de alimentaţie, alcoolism şi abuzuri.

„Există două faţete ale spectrului: poţi deveni extrem de deprimat, năpădit de gânduri întunecate şi îţi poţi pierde interesul pentru lucrurile pe care le adori sau poţi deveni maniac. Eu am fost de partea cu hipomania de cele mai multe ori, dar, în general, această stare durează aproximativ trei luni înainte de a te prăbuşi într-o depresie acută. Când eşti maniac nu prea dormi şi eşti foarte paranoic. Aşa că iau medicamente pentru a ţine totul sub control”, a mai declarat Dolores O’Riordan, potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail.

Înainte de a muri, solista era pe punctul de a înregistra o nouă variantă a hitului ei „Zombie”, împreună cu grupul de hard rock Bad Wolves, a anunţat formaţia.

„Suntem şocaţi şi întristaţi de vestea privind decesul lui Dolores, cu doar câteva ore înainte de a înregistra varianta noastră a cântecului Zombie”, a scris Bad Wolves pe pagina sa de Facebook.

Dolores O’Riordan a decedat „pe neaşteptate” la Londra la vârsta de 46 de ani, a anunţat luni agenţia care o reprezintă, Lindsey Holmes Publicity, precizând că cântăreaţa rock „era la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări”. (cancan.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *