News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Realitatea TV se închide! Realitatea TV se închide!

Realitatea TV se închide!

Monden 29 octombrie 2019 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Realitatea TV se închide. Prima televiziune de știri din România, Realitatea TV, lansată în toamna lui 2001, își încetează emisia.

Se va întâmpla mâine (miercuri, 30 octombrie, ultima zi de emisie), după ce CNA nu i-a putut prelungi licența de emisie.

CNA a analizat în ședința de astăzi prelungirea licenței Realitatea TV, televiziune lansată în 2001. Membrii au votat împotriva prelungirii, întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentația necesară.

Concret, din cauza faptului că Realitatea Media, aflată în insolvență de opt ani, nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, nu a putut depune certificatul fiscal.

Au fost doar patru voturi pentru prelungirea licenței, din cei zece membri prezenți, deși era nevoie de cel puțin șase pentru ca cererea să fie admisă.

Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis și Răsvan Popescu au fost pentru. Împotrivă au fost: Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălașa, Gabriel Tufeanu și Radu Herjeu.

Orsolya Borsos n-a votat nici pentru și nici împotrivă, argumentând că din punctul său de vedere, nu era necesar un vot, ci trebuia doar ca forul să „ia la cunoștință” că postul nu a îndeplinit condițiile privind solicitarea de prelungire a licenței.

Speța a fost catalogată de unii membri drept „simplă”, adică dacă documentația nu este completă, membrii nu pot prelungi licența. Alți membri au considerat că, în ciuda acestui fapt, CNA nu ar trebui să se substituie unei instanțe (televiziunea este în insolvență și un nou termen este stabilit pentru ianuarie 2020). paginademedia.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *