News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

REMEDIU NATURAL PENTRU REDUCEREA COLESTEROLULUI REMEDIU NATURAL PENTRU REDUCEREA COLESTEROLULUI
Please follow and like us:
Pin Share

Rețeta tradițională Amish vindecă mai multe boli și consolidează sistemul imunitar. Amestecul de ingrediente prin proprietățile lor ajută la reducerea colesterolului și a tensiunii arteriale ridicate. Acestea sunt două dintre afecțiunile cu care multă lume se confruntă astăzi.

Cauzele care duc la creșterea colesterolului sunt alimentația, stresul, greutatea corporală, nivelul de activitate, vârsta și sexul, dar și starea generală de sănătate și fumatul.

Potrivit statisticilor, în România peste 30 % din persoanele adulte suferă de colesterol crescut. Se pare că cei care se confruntă cu această afecțiune sunt cei din Capitală cu un procent de 48 %, urmați de cei din Multenia, Banat și Transilvania, Moldova și Oltenia, cu procente apropiate.

Hipertensiunea este o boală cronică care este caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Valoarea ridicată face ca inima să pompeze sângele într-un ritm mai accelerat. Potrivit studiilor efectuate, Organizația Mondială a Sănătății spune că a identificat hipertensiunea arterială sau tensiunea arterială crescută, ca fiind prima cauză a mortalității cardiovasculare.

Iată cum o poți pregăti:

Rețeta Amish pentru reducerea colesterolului și a hipertensiunii arteriale
Ingrediente :

– 4 căței de usturoi (pasat)

– o bucată de ghimbir ars

o lingură de suc de lămâie

– o lingură de oțet de mere

– o linguriță de miere

Mod de preparare

Modul în care se prepară este destul de simplu. Pune toate ingredientele enumerate în blender și amestecă pentru câteva minute la viteză mare. După ce ai terminat, pui amestecul obținut într-un vas cu capac și-l pui în frigider pentru 5 zile.

Mod de utilizare

Acest amestec poate fi o cale de atac eficientă în cazul în care este consumată o linguriță înainte de a mânca micul dejun și cina, cu toate acestea nu trebuie să-l iei de mai mult de maxim 3 ori pe zi. Imediat după ce a trecut o săptămână de la începerea consumului, vei observa o diferență, reducându-se nivelul colesterolului, împreună cu hipertensiunea arterială.

Sursa: clickpentrufemei.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *