News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Reprezentanții guvernului au pus-o de o șuetă cu ENEL-ul Reprezentanții guvernului au pus-o de o șuetă cu ENEL-ul
Please follow and like us:
Pin Share

Ieri, la sala mega-ovală de la Prefectura Arad, cei mai reprezentativi arădeni ai guvernului au avut o adevărată socializare cu reprezentanții ENEL și primari ai județului.

Vastele probleme ale cetățenilor județului au fost aduse la cunoștință companiei, care uimită de atâtea sesizări, nu știau de ele, au anunțat pompos că le vor analiza. Problemele de infrastructură veche la ENEL sunt de ani de zile, bine că în sfârșit le-am dat mormanul de sesizări pentru a le putea analiza concret încă câțiva ani, timp în care tarifele vor putea crește nestingherite.
Prefectul Aradului a venit cu o idee strălucită, un call center al primarilor, gest la care cei din ENEL au șuierat printre dinți niște înjurături, ”shit, încă un robot mincinos pe telefon”. Pe lângă robotul de la deranjamente acum primarii vor avea robot nou cu mai multă activitate, vor sta pe telefon să apese tastele ENEl, ”pentru stâlp căzut apăsați tasta 1”, ”pentru înnoirea infrastructurii apăsați tasta 0”.
Tasta zero va fi cea mai utilizată, cu zero implicații și zero realizări.
Oricum un singur lucru a rămas stabilit și acceptat de toți factorii, majoritatea nedecizionali, să se perpetueze șueta, să aibă și gura lor ce socializa.

uslasul_perit

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *