News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad organizează „Crosul şi Semimaratonul Judeţului Arad”, în data de 24 septembrie 2011, între orele 08.00-15.00, pe două trasee distincte, care includ mai multe străzi din mun. Arad, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sunt necesare:
– Se va închide circulaţia de vehicule şi pietoni pe str. A.D. Xenopol, pe toată perioada desfăşurării activităţilor.
– Închiderea circulaţiei pe traseul strada General Dragalina – Bdul General Vasile Milea începând de la intersecţia str. General Dragalina cu str. Unirii până la intersecţia Bdului General Vasile Milea cu str. I.C.Brătianu.
– Pe Bdul Decebal se va interzice circulaţia vehiculelor începând de la Prefectura Arad până la calea de acces în parcarea Hotelului Continental. Accesul vehiculelor pe aceste tronsoane se va putea face doar restricţionat şi cu pregătirea necesară prevenirii accidentelor rutiere.
– Închiderea circulaţiei pe str. General Praporgescu începând de la intersecţia cu str. I C Brătianu până la intersecţia cu str. Nicolae Grigorescu.
– Se va închide circulaţia de autovehicule pe str. Nicolae Grigorescu începând de la intersecţia cu Bdul Revoluţiei până la Faleza Mureş.
– Pe podul de peste Mureş din zona Micalaca se va restricţiona circulaţia vehiculelor pe sensul de mers spre subcetate pe banda numărul 2 de circulaţie, banda 1 fiind rezervată deplasării concurenţilor.
– În intervalul orar 13.00-15.00 se va închide circulaţia traficului rutier pe traseul: Primăria Mun. Arad-Bdul Revoluţiei-Teatrul Clasic-Bdul Revoluţiei-Primăria Arad, respectiv pe Bdul Revoluţiei sensul de mers spre teatru de la intersecţia cu str. Crişan până la intersecţia cu str. M. Eminescu prin devierea spre Piaţa M. Viteazul. Pe Bdul Revoluţiei sensul de mers spre Piaţa Tricolorului din dreptul Administraţiei Fiscale a Mun. Arad până la intersecţia cu str. N. Grigorescu, cu devierea traficului pe str. Lucian Blaga.
– Pe Bdul Revoluţiei după intersecţia cu str. Unirii, pe sensul de mers Teatru-Primărie se va închide traficul rutier.
– La intersecţia străzilor 1Decembrie 1918 cu Bdul Decebal circulaţia rutieră se va închide pt a nu permite accesul pe str. 1Decembrie 1918.
– Pe str. Horea circulaţia va fi deviată de la intersecţie cu str. Ghe Popa de Teiuş respectiv spre Piaţa Mihai Viteazul şi str. Mărăşeşti.
– Circulaţia rutieră de pe str. Episcopiei va fi deviată în direcţia străzii Salacz Gy-Str. O Goga.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *