News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share
newsarad stiri arad
Achizitia are ca scop extinderea expertizei companiei in tratarea hepatitei virale C si oferirea de noi optiuni de tratament pentru pacientii cu aceasta boala
Roche si Anadys Pharmaceuticals Inc. au anuntat la inceputul acestei saptamani ca au semnat un acord definitiv de fuziune conform caruia Roche va achizitiona complet Anadys Pharmaceuticals, la un pret de 3.70 dolari / actiune, in cadrul unei tranzactii realizate cu plata in numerar. Valoarea totala a tranzactiei este evaluata la 230 milioane dolari. Avand sediul in San Diego, Anadys Pharmaceuticals dezvolta molecule mici, cu administrare orala, destinate tratamentului hepatitei C.
Jean-Jacques Garaud, Global Head of Roche Pharma Research and Early Development, a declarat: “Odata cu aceasta achizitie, portofoliul nostru destinat hepatitei C devine si mai puternic. Scopul nostru este de a oferi medicilor si pacientilor cu hepatita o combinatie terapeutica puternica care sa ne aduca mai aproape de vindecarea acestei boli.”
Steve Worland, Presendinte si CEO al Anadys Pharmaceuticals, a declarat: “De cand am infiintat compania Anadys, ne-am concentrat pe activitatea de cercetare, in special in domeniul hepatitei, dorindu-ne sa aducem cu adevarat beneficii pacientilor. Avand in vedere potentialul de cercetare – dezvoltare si experienta considerabila a celor de la Roche in domeniul hepatitei C, aceasta achizitie reprezinta cea mai mare sansa de succes in dezvoltarea unor noi tratamente”.
In conformitate cu termenii acordului de achizitie, Roche va initia imediat o oferta publica de achizitie a actiunilor comune ale Anadys pentru un pret per actiune de 3.70 dolari, platibil in numerar. Acest pret depaseste cu 256% pretul actiunilor companiei Anadys la inchiderea bursei din data de 14 octombrie 2011.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *