News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Rochii de seara ieftine pentru orice ocazie Rochii de seara ieftine pentru orice ocazie
Please follow and like us:
Pin Share

Atunci cand avem un eveniment important la care trebuie sa participam, alegerea rochiei de seara poate fi un lucru dificil de realizat.

Cand alegem rochia de seara trebuie sa tinem cont de forma corpului, materialul din care este confectionata rochia, culoarea potrivita tenului, accesorizarea si evident ca trebuie sa tinem cont si de buget, de aceea va recomand sa va cumparati tinuta pentru urmatorul eveniment de la magazinul meu preferat de rochii de seara ieftine .

Majoritatea femeilor aleg sa poarte rochii negre, fiind sigure ca asa nu vor da gres, dar sunt si femei curajoase care aleg sa poarte culori vibrante care sar in ochii celor din jur.

Poti fi eleganta si senzuala in acelasi timp intr-o rochie lunga de culoare neagra, cu inserii fine din dantela sau broderie, accesorizata cu un clutch argintiu sau auriu si sandale fine cu toc cui.

Anul acesta se poarta imprimeurile indraznete, cu buline, flori sau forme geormetrice, in culori vibrante ca violet, corai, galben.

Daca esti bruneta alege sa porti o rochie violet sau burgundi, iar daca ai tenul deschis alege sa porti o rochie de un rosu aprins.

La petrecerea de nunta ideale sunt rochiile de seara lungi sau midi, dar adolescentele pot purta si rochii scurte.

Daca ai talia bine conturata poarta o rochie cu decoletu in V, midi, suprapusa, iar daca esti mica de inaltime alege sa porti o rochie baby doll. Femeile inalte pot purta cu succes rochii de seara  lungi, croite in functie de forma coprului, confectionate din catifea, paiete, satin sau voal.

Rochii-ieftine.com este un magazin online cu rochii de seara ieftine si frumoase pentru toate tipurile de siluete.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *