News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

S-a activat planul roșu! Accident cu cel puțin12 victime! S-a activat planul roșu! Accident cu cel puțin12 victime!
Please follow and like us:
Pin Share

În această dimineață, în jurul orei 4 s-a activat planul roșu de intervenții în urma unui accident ce a avut loc pe autostrada A1, la ieșirea din Romania spre Ungaria, accidentul a avut loc la ora 3,39. Conform primelor date primite este vorba despre o victimă încarcerată, decedată, și alte 11 victme cu diferite traumatisme, se lucrează la evaluarea medicală și transportul lor către unitățile de primiri urgențe. Acționează două unități de descarcerare, cinci echipaje Smurd și un echipaj SAJ. Microbuzul are număr de Cehia iar pasagerii sunt din Ucraina. În microbuz se aflau 17 persoane din care 16 erau cetățeni ucrainieni, din care un minor, și un cetățean moldovean.

Update: 6:50

”Din cele 17 persoane, o persoană este decedată, o femeie este în stop cardiac iar alte două persoane au traumatisme grave. Celelalte persoane nu au traumatisme care să le pună viața în pericol. Cinci persoane nu au traumatisme” a declarat Gheorghe Pleșca, purtătorul de cuvânt ISU Arad.

”În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane (cu tot cu șofer), de naționalitate ucraineană și moldoveană. Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria.

În urma impactului a decedat o persoană, pasager in microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare.

În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În acest moment s-a reluat traficul pe banda 2” a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt IPJ Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *