News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Şah Club Vados, ARED şi Inspectoratul Şcolar al judeţului Arad continuă parteneriatul lor de sprijinire a şahului şcolar. Cu această ocazie au invitat elevii din toate şcolile din judeţul Arad să participe la o nouă competiţie de şah dedicată exclusiv copiilor.

Au participat copiii din clasele I-IV iubitori ai sportului minţii. Au fost două concursuri, unul pentru elevii claselor I-a şi a II-a iar celălalt pentru elevii claselor a III-a şi a IV-a.

La clasa I, cei mai buni s-au dovedit Miriam Mercuţia şi Nicolae Lazăr, iar la clasa a II-a Emilia Bădescu şi Şerban Albert Tămăşdan. La clasa a III-a, pe primele locuri s-au situat Ana Maria Munteanu şi Tudor Lile, iar la la clasa a IV-a, s-au impus Alex Galea şi Bianca Crăciun.

Vrem să popularizăm şahul în rândul copiilor, să atragem un număr cât mai mare de elevi spre sportul minţii. Asta ne propunem de câţiva ani şi cred că reuşim. Mă bucur că am avut 100 de copii doar din clasaele I şi a II-a”, ne-a declarat preşedintele Şah Club Vados, Alin Câmpeanu.

Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri la fiecare clasă au fost premiaţi cu diplome, cupe, medalii şi vouchere pentru cumpărături. Toţi participanţii s-au ales cu diplome de participare şi cadouri oferite de către organizatori. (sportularadean)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *