News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ioan cristina

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad va avea cu 60 de locuri fără taxă în plus începând din acest an şcolar, anunţă Silviu Szentesi, secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
„Am reşit să găsesc înţelegere pentru o suplimentare de 60 de locuri fără taxă, ceea ce reprezintă un lucru bun pentru Universitate şi pentru Arad în general. Este vorba despre locuri finanţate de la bugetul de stat, ceea ce înseamnă că, începând din acest an, 60 de studenţi vor putea studia gratuit la Universitatea Aurel Vlaicu”, a declarat liberalul Silviu Szentesi, susţinut în demers de consilierul său Tiberiu Dekany şi de deputatul Mihai Calimente.

„Mă bucură faptul că oamenii promovaţi la Bucureşti de USL Arad muncesc în interesul judeţului Arad. Obţinerea în plus a celor 60 de locuri fără taxă pentru Universitatea Aurel Vlaicu reprezintă un exemplu de implicare a oamenilor valoroşi pe care PNL Arad, în cadrul USL, i-a susţinut pentru ocuparea unor funcţii importante, poziţii din care, iată, aceştia sprijină judeţul Arad”, a declarat Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, co-preşedinte al USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *