News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

În perioada 18-21 martie a.c, pe timpul acţiunilor şi misiunilor de menţinere a ordinii şi liniştii publice executate în municipiului Arad, jandarmii arădeni au aplicat 41 sancţiuni contravenţionale constând în 3 avertismente scrise şi 38 de amenzi în valoare de 18.050 lei.

Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în urma verificării şi legitimării a peste 250 de persoane.

Astfel, în Piaţa Mihai Viteazul, au fost prinse în flagrant 5 persoane în timp ce comercializau ţigări timbrate necorespunzător, fiind sancţionate contravenţional de jandarmi cu amenzi, în valoare de 5.500 lei.

Totodată, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice au fost sancţionate contravenţional 33 de persoane, fiind aplicate amenzi în valoare de 12.550 lei.

Mai citeste si:  Vin fonduri pentru spitalele aradene

De asemenea, pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional au fost constatate 2 infracţiuni de „furt calificat” şi 2 infracţiuni de „loviri şi alte violenţe”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.