News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sărbătoarea zilelor comunei Almaş a fost un motiv pentru o serie evenimente care au avut loc în localitate, în data de 1 august. În prezenţa unor invitaţi de frunte, între care preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, primarul comunei, Teodor Avram, a punctat o serie de evenimente, după cum urmează:

– Inaugurarea drumului asfaltat care face legătură satului Rădeşti cu drumul judeţean care trece prin Almaş şi Cil.

– Inaugurarea Căminului cultural din Rădeşti, care a fost rebilitat integral, fiind o adevărată bijuterie în acest sens, cu sală de spectacole, bucătărie şi anexe sanitare moderne.

– Dezvelirea unei plăci comemorative de pe Şcoala primară din Rădeşti, închinată eminentului dascăl Nicolae Boşcaiu, care a fost sfinţită de către un sobor de preoţi, condus de părintele paroh Daşcău.

Mai citeste si:  Filarmonica de Stat din Arad sărbătoreşte Ziua Naţională a României printr-o serie de spectacole

– lansarea Monografiei „Rădeşti – judeţul Arad, o aşezare multimilenară” scrisă de către lt.col (R) Vasile V. Rada, rod al unei munci de 20 de ani, sub coordonarea cercetătorului ştiinţific principal I dr. Ioan Haţegan, de la Academia Română. O lucrare monografică de excepţie, de aproape 500 de pagini, care va fi propusă spre premiere Academiei Române.

După aceste festivităţi, la Rădeşti s-a desfăşurat Festivalul Fanfarelor din această regiune, o manifestare artistică de excepţie, urmată de un bal al fiilor satului în noul Cămin cultural.
{source}
<object width=”560″ height=”340″ id=”lsplayer” classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″><param name=”movie” value=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_aba2971c-d11e-4120-865b-867289452722&autoPlay=false&mute=false”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><embed name=”lsplayer” wmode=”transparent” src=”http://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=newsarad&clip=flv_aba2971c-d11e-4120-865b-867289452722&autoPlay=false&mute=false” width=”560″ height=”340″ allowScriptAccess=”always” allowFullScreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object><div style=”font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:560px”>Watch <a href=”http://www.livestream.com/?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”live streaming video”>live streaming video</a> from <a href=”http://www.livestream.com/newsarad?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks” title=”Watch newsarad at livestream.com”>newsarad</a> at livestream.com</div>
{/source}

Mai citeste si:  LIVIU DRAGNEA: "MAJORITATEA FILIALELOR AU PROPUS CONGRES EXTRAORDINAR PSD PE 11 OCTOMBRIE

bmxro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *