News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

O penibilitate, au obligat săracii profesori să urmărească un spectacol de doi bani de Fashion School, îmbinat cu Cântarea României, aia veche, si i-au zis dezbatere pe tema uniformelor şcolare, sau mai civilizat ţinută obligatorie.
Şi locaţia a fost aleasă cu minuţiozitate, Palatul Cultural, unde directorii de şcoli arădene au trebuit sa de-a cu subsemnatul, ordin de sus să nu lipsească nimeni. Trec peste fazele de-a dreptul jenante în care până şi primarii pedelei au fost chemaţi să se ştampileze, nici în ei nu mai sânt în siguranţă.
În rest dezbaterea, că purtăm sau nu uniformă, s-a transformat într-un adevărat Cântarea României unde săracii elevi erau obligaţi să poarte uniformele gata comandate. Nici o şedinţă elevi-profesori si etc democraţie. Vă miraţi, da erau gata comandate pentru toată şcoala sau liceul, dealtfel anunţul „Toate uniformele liceelor arădene au fost comandate la CHIC în afară de Liceul Ţichindeal” ne-a lămurit că după douăjde şi ceva de ani nu am evoluat. Tot aceiaşi comunişti şi tot aceleaşi secretare de comunişti. Bagă video!

Watch live streaming video from newsarad at livestream.com

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *