News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Scindare la Nădlac: Consilierul judeţean Mircea Onea candidează independent la Primăria Nădlac Scindare la Nădlac: Consilierul judeţean Mircea Onea candidează independent la Primăria Nădlac
Please follow and like us:

În cadrul întâlnirii Comitetului Executiv Judeţean al PNL Arad, desfăşurată ieri, a fost discutată şi hotărârea PNL Nădlac de susţinere a candidaturii lui Mircea Onea la funcţia de primar al oraşului Nădlac.

„În cadrul acestei intâlniri, am prezentat rezultatul celor două sondaje de opinie care îmi sunt favorabile precum si rezultatul votului Adunării  Generale a PNL Nădlac, care m-a  desemnat cu aproximativ 88% să reprezint organizaţia la alegerile din iunie. Totuşi, organismul de conducere al PNL Arad, format în mare parte din primari, a decis să infirme hotărârea organizaţiei din Nădlac şi să susţină candidatura primarului actual, în baza unui calcul politic la nivel judeţean şi a unei recomandări a BPN al PNL” a declarat actualul consilier judeţean Mircea Onea.

Hotărârea luată de Comitetul Executiv Judeţean al PNL a dus la decizia lui Mircea Onea de a candida independent.

„Având în vedere aceste aspecte, comunic că nu pot pune interesele politice în faţa intereselor localităţii, chiar dacă deţin funcţii politice la nivel local şi judeţean. În consecinţă, voi respecta dorinţa majorităţii cetăţenilor şi voi candida la funcţia de primar a localităţii Nădlac în calitate de candidat independent, alături de cei care vor alege să mă susţină. Regret faptul că părăsesc acest partid, mai ales că organizaţia din Nădlac este una dintre cele mai bune din judeţ, cu o echipă minunată şi cu rezultate frumoase în ultimii ani. Nu am amânat intenţionat acest moment, ci am respectat o procedură care este prevăzută în regulamentul de organizare şi funcţionare al PNL” a precizat Mircea Onea.

admin

 • Mihai Popovici

  19 februarie 2016 #1 Author

  Dar cetățenii ? Cuvântul lor egal cu zero ! De când știe BPN ofurile si necazurile Nadlacanilor ? Sau după atâtea afaceri ilegale nu-L mai pute-ti schimba !!!
  Va mai face-ti mult jocurile ? Ce a mai rămas de furat ? Nu contează cine candidează Onea , Mărginean etc . Putem doar sa va uram noroc si multe lucruri bune pentru acest oraș ! Dar nu cred in reușită . Daca continuam cu nepăsarea si indiferenta atunci dragilor ne meritam soarta ! Eu cred ca va plac minciunile , bârfele si realizările primarului in funcție care de fapt nu sunt ! Bafta tuturor prietenilor din Nadlac , cu un ultim comentariu : in acest județ exista localități care in ultimii ani au explodat in sensul pozitiv , Nădlacul ?

  Răspunde

  • Mot Vasile

   19 februarie 2016 #2 Author

   La ultima sedinta cu membrii PNL-Nadlac primarul actual V.Ciceac a obtinut 9 voturi{noua},M.Onea a obtinut 102 voturi din 116 posibile…deci d-le Falca,d-le Blaga carei jmecheria si il sustineti incontinuare pe Ciceac? Veniti la Nadlac sa ”admirati” ce a facut primarul actual in cele 3 mandate:drumuri si strazi de categoria sat,locuri de munca nesimnificativ{cam atatea cat a creat Mircea Onea pe banii si prin munca lui…circa 50],etc.Veniti cei care il sustineti pe Ciceac si va conduc personal prin Nadlac si o sa vedeti:neputinta,nepriceperea si slaba preocupare al acestui primar.

   Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.