News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Tinerii social-democrati au participat, in perioada, 30 aprilie-2 mai 2010, la cea de a patra editie a scolii politice de primavara a TSD, care s-a desfasurat la Geoagiu Bai, in judetul Hunedoara. Din partea TSD Arad au participat 7 tineri.
La eveniment au fost invitati mai multi lideri ai Partidului Social Democrat. Scoala politica a TSD a debutat cu seminarul „TSD-trecut, prezent si viitor”, care i-a avut ca invitati pe presedintele PSD, Victor Ponta, pe secretarul general, Liviu Dragnea, pe liderul social-democratilor hunedoreni, Florin Cazacu, sip e presedintele TSD, Nicolae Banicioiu.
In cea de-a doua zi au avut loc worksop-uri pe temele: “Schimbarea politicii international prin schimbarea generatiilor si promovarea tinerilor ” si “ Tinerii romani in Europa-elita sau forta de munca ieftina?“ unde au participat, liderul Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, vicepresedintii Titus Corlatean si Ecaterina Andronescu, Li Ming, consilier la Ambasada Republicii Chineze, presedintele ECOSY, Petroula Nteledimou, consulul onorific al Romaniei la Ancona, si analistul politic Andrei Badin.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *