News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Prefectura Arad, în colaborare cu Direcţia Judeţeană a Arhivelor Statului organizează în zilele de 5 şi 6 aprilie a.c. manifestări prilejuite de împlinirea a 140 de ani de la inaugurarea căii ferate Arad-Timişoara.

Acţiunile vor debuta, marţi, 5 aprilie, de la ora 17.30, la staţia de cale ferată Arad cu o sesiune de comunicări „140 de ani de la deschiderea căii ferate Arad-Timişoara”, cu comnunicări din partea Serviciului Judeţean Arad al Arhivelor Naţionale, Complexul Muzeal Arad, istorici universitari, Complexul C.F.R. Arad, Regionala de Căi Ferate Timişoara. „De asemenea, la sesiunea de comunicări au fost invitaţi să participe şi pensionari, foşti angajaţi ai C.F.R., pentru a memora împreună primele momente ale căii ferate Arad-Timişoara”, a declarat prefectul Călin Bibarţ.

Manifestările vor continura miercuri, 6 aprilie, la ora 10.30, la staţia de cale ferată Arad unde s ava vizita expoziţia „140 de ani de la inaugurarea căii ferate Arad-Timişoara”, după care la ora 11.30 va pleca din gară automotorul special pentru vizitarea liniei Arad-Vinga, la ora 12 va avea loc sosirea la Vinga, urmată de vizitarea localităţii, iar la ora 13.00 automotorul se va întoarce la Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *