News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Pe data de 17 decembrie, sambata, o clienta Perfect Tour si-a pierdut geanta intr-un hypermarket din Bucuresti. Datorita aglomeratiei din preajma sarbatorilor, clienta a plecat din magazin fara sa observe disparitia gentii. In momentul cand a constientizat acest lucru, era prea tarziu si si-a pierdut orice speranta ca si-ar putea recupera geanta.

Insa poate tocmai datorita spiritului Craciunului, geanta a fost gasita de o persoana binevoitoare si mai mult, onesta, care a dorit sa ajute si sa inapoieze geanta posesoarei. In portofel clienta isi pastra cardul sau de fidelitate Exlusive de la Perfect Tour si o carte de vizita a consultantului de travel. Din acest moment, totul a decurs rapid si simplu. Persoana care a gasit geanta a sunat la Perfect Tour, a fost preluata de Call Center si a povestit intreaga intamplare. Clienta a putut fi foarte usor identificata prin numarul cardului de fidelitate si astfel contactata instant.

Cele 2 persoane au fost puse in legatura de catre Call Center-ul Perfect Tour, iar clienta si-a recuperat in final geanta intacta, fara sa dispara nimic din ea. Magia Craciunului probabil ca intr-adevar exista!

Perfect Tour asigura asistenta continua prin Call Center-ul sau 24 h/ 365 zile tocmai pentru a-si ajuta clientii in situatii de urgenta si pentru a furniza servicii in cel mai rapid mod posibil. De asemenea, pentru a-si rasplati clientii fideli, agentia a creat un program special- Clubul Exclusive- prin care acorda diverse beneficii clientilor: de la reduceri speciale pentru posesorii de carduri, informari periodice cu privire la ofertele speciale prin newslettere si cataloage.

Mai mult, Perfect Tour diversifica in permanenta gama serviciilor si implementeaza continuu tehnologii adaptate la cerintele clientilor: serviciul prin care apelul unui client care are deja un agent preferat sa fie directionat automat catre acesta, precum si gratuitatea check-in on-line si alegerea celor mai bune locuri in avion.

Pentru cei care doresc sa ajunga in agentiile Perfect Tour, programul agentiei din Bucuresti este de la 9:00 pana la 22:00, iar sambata si duminica, pana la ora 18:00. Agentiile din tara au program in week-end de la ora 10.00 pana la 14.00.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *