News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SE IUBESC IN PLINA STRADA! BIANCA DRAGUSANU SI VICTOR SLAV SUNT MAI CEVA CA DOI ADOLESCENTI SE IUBESC IN PLINA STRADA! BIANCA DRAGUSANU SI VICTOR SLAV SUNT MAI CEVA CA DOI ADOLESCENTI
Please follow and like us:
Pin Share

Bianca Drăguşanu a reuşit să-l readucă în viaţa ei pe Victor Slav şi de atunci este incredibil de fericită. Îndrăgostită până peste cap, aceasta şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fostul soţ.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se iubesc la nebunie, iar fanii sunt în culmea fericirii. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se sărutau cu patimă în plină stradă.

Imaginea a strâns într-o oră peste 10.000 de like-uri pe Facebook, iar fanii i-au felicitat prin comentarii, precum: „Sunteţi foarte frumoşi, să vă iubiţi şi să fiţi fericiţi împreună!”, „Sunteţi superbi! Eu personal cred în dragostea voastră! Doamne ajută” sau „Să vă ţină! Sunteţi 2 frumoşi!”.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat, în urmă cu peste un an de zile. Au avut o relaţie tumultoasă, dar au decis să mai dea o şansă iubirii lor, iar acum sunt de nedespărţit.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *