News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Camera de Comerţ şi Industrie Arad, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad – furnizor de servicii de mediu în cadrul proiectului GREEN, va organiza Marţi, 21 februarie 2012, ora 11:00,  la Expo Arad, Pavilion A, sesiunea de training

SIGURANTA ALIMENTARA VRS. MANAGEMENTUL DE MEDIU IN INDUSTRIA ALIMENTARA

în cadrul proiectului GREEN – Afaceri eco prin Reţeaua Europeană a Întreprinderilor, finanţat de Comisia Europeană sub  Programul cadru de Inovaţie şi Antreprenoriat, ca parte a Programului de Competitivitate şi Inovare 2007- 2013. Proiectul are ca scop îmbunătăţirea performanţelor de mediu ale IMM-urilor din Europa şi susţine Reţeaua Europeană a Întreprinderilor prin faptul că oferă servicii de mediu IMM-urilor din sectorul alimentar, construcţii şi servicii conexe acestora. GREEN propune o reţea de sisteme locale care să coordoneze furnizorii de servicii de mediu  pentru a oferii IMM-urilor acces la servicii de mediu gratuite sau cu cost redus, datorită sprijinului oferit de administraţiile locale, asociaţiile de IMM şi parteneri cheie implicaţi în proiect.

Evenimentul se adresează companiilor din domeniul industriei alimentare şi va aborda subiecte precum:

Siguranta alimentara vrs. Managementul de mediu in industria alimentara. Aspecte legislative comunitare si nationale, norme şi instrucţiuni de respectat

Gestionarea si valorificarea deseurilor din industria alimentara

Studii de caz din domeniul unui management de mediu mai sigur in industria alimentara.

Discuţii libere cu reprezentanţi ai Directiei Sanitar Veterinara , Agentiei pentru Protectia Mediului şi a altor instituţii participante la eveniment.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la nr. 0257/253757 sau e-mail: [email protected] Persoane de contact: Breaz Mihaela sau Cristina Lapugean ( CNIPMMR ARAD) şi Liana Cotuna (CCIA), e-mail: [email protected], tel: 0730188295.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *