News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sirieni cu documente de identitate poloneze false,  depistaţi la frontieră Sirieni cu documente de identitate poloneze false,  depistaţi la frontieră
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră aradeni au depistat doi cetăţeni sirieni care intentionau să treacă ilegal  frontiera în Ungaria, folosindu-se de două paşapoarte poloneze false.

 În data de 17.05.2015, în jurul orei 09.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul suedez Patrik F., care conducea un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Estonia. În autoturism călătoreau alte două persoane care s-au legitimat cu paşapoarte poloneze.

In urma verificarilor, lucratorii nostri au constatat ca documentele poloneze nu îndeplinesc condiţiile de formă si de fond ale unor autentice, fiind false. De asemenea, s-a stabilit ca cele două persoane sunt cetăţeni sirieni, se numesc Alrahab W. si Alrahab A., in varsta de 23, respectiv 27 ani, si au încercat să folosească documentele false pentru a ajunge într-o ţară din spaţiul Schegen.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi au fost întocmite actele începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei pentru cei doi cetăţeni sirieni şi trafic de migranţi pentru cetăţeanul suedez, şoferul autoturismului, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa fie dispuse măsurile legale ce se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *