News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

poza nadlac ciceac

Behind the website! (Din culisele site-ului!), a fost prezentat astăzi la la Grupul Școlar Jozef Gregor Tajovsky din Nădlac. Acesta faceparte din proiectul „Information and communication at European standards in cross-border area Nadlac-Tótkomlós” din cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013.

Principalul obiectiv al acestui proiect, este crearea unei rețele de informare și comunicare pentru a apropia locuitorii din zona transfrontalieră Nădlac-Totkomloș. Acest site www.nt-tv.eu are ca scop promovarea experienţelor pozitive de pe ambele laturi ale frontierei, prin implicarea Consiliului Local Nădlac, lider de proiect, împreună cu Consiliul Local Totkomlos, în calitate de partener.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt 15.000 de cetăţeni din ambele localităţi, care vor beneficia de site-ul www.nt-tv.eu. Materialele media online disponibile pe site-ul www.nt-tv.eu pot fi accesate de către oamenii din zona de frontieră, care au acces la internet. Rezultatele activităţilor sunt publice, gratuite şi non-discriminatorii având acces la ele toți cetăţenii, indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, statut social, sex, convingeri, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate. Beneficiarii indirecţi ai proiectului sunt acele persoane, care nu locuiesc în zona de frontieră, dar care au acces la internet de oriunde din lume, ei pot beneficia de informaţii şi materiale postate pe site-ul www.nt-tv.eu.

Site-ul va fi oferit gratuit, atât pe perioada derulării proiectului cât și pe o perioadă minimă de cinci ani după încheierea acestuia.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *