News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sloganul PSD ”plagiat” de către strategul campaniei electorale PNL Sloganul PSD ”plagiat” de către strategul campaniei electorale PNL
Please follow and like us:
Pin Share

Campania PNL pentru alegerile parlamentare a început cu stângul, strategul campaniei, vizionarul Aradului, Gheorghe Falcă, a plagiat sloganul campaniei PSD, slogan apărut de o lună.

După ce PSD şi-a construit de mai bine de o lună precampania electorală în jurul sloganului „Şi eu îndrăznesc să cred în România“, astăzi echipa PNL condusă de Gheorghe Falcă a ieşit cu sloganul „Îndrăzneşte să crezi în România“. Nu cunoaştem în istoria campaniilor electorale din statele civilizate, fie din Europa, fie din America, să fi existat vreodată un partid care să fure sloganul partidului rival, indiferent din ce motiv, ca glumă, din lipsă de inspiraţie etc. Nu ştim dacă e vorba de prostie, dacă e vorba de o tactică penibilă de a induce în eroare electoratul, dacă e o strategie de doi lei, obişnuită la Arad, de a fabrica pliante false cu sigla contracandidatului, cu sloganul acestuia, ştim doar că aşa ceva nu s-a mai întâlnit şi probabil nici nu se va mai întâlni curând în campaniile electorale serioase, de nivel naţional.

Aseară, invitat telefonic într-o emisiune la b1 tv, fostul președinte Traian Băsescu a criticat dur modul de a face campanie al liberalilor. ”

”Sunt convins că niște consultanți și-au bătut joc și de unii, și de alții, servind același slogan, cel puțin de început de campanie, ambilor. Eu, în locul lor, m-aș uita bine la consultanți.

S-ar putea să nu fie lipsit de semnificație, pentru că având același slogan, faptul că liberalii îl pun deja pe Dacian Cioloș, am putea și accepta ideea că nu i-au păcălit consultanții și că liberalii ne anunță cine va fi premierul noului USL, după alegeri” a declarat Traian Băsescu, conform b1.ro

Acest tip de campanie este dezvoltat de către Falcă la Arad prin copierea programelor, afișelor, sloganurilor tuturor adversarilor politici, pentru a se putea ”lovi” cu cărămida în piept pentru ideile avute.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *