News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La Hotel Parc a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, „Ziua Sudorului”, eveniment care în România se sărbătoreşte numai la Arad. Ajunsă la ediţia a treia, „Ziua Sudorului” a fost organizată de filiala Arad a Asociaţiei Sudorilor, la sărbătoare participând reprezentanţi ai principalelor societăţi care practică sudura în municipiul Arad, dar nu numai. Oaspete de seamă a fost prof. universitar Dorin Dehelean, preşedintele Federaţiei Europene de Sudură, cu sediul la Paris. Cu această ocazie, amfitrionul evenimentului, Marin Crişan, proprietarul SC Gruop Crişan SRL, a declarat: „Am organizat această sărbătoare pentru a-i aprecia pe sudori şi a le recunoaşte efortul lucrului bine făcut”.

Pata de culoare a evenimentului a reprezentat-o sudorul Gheorghe Moldovan, care a plecat de la Mita Steel Galaţi pentru a veni la Arad, la Astra Vagoane Marfă. „Am venit în vest pentru că aici pâinea e mai albă. Consider că, aşa cum a afirmat şi domnul Francisc Tusz, preşedintele filialei din Arad a Asociaţiei Sudorilor, este păcat că asemenea evenimente nu se organizează şi în alte judeţe ale ţării”, a declarat Gheorghe Moldovan.

La eveniment au participat, între alţii, reprezentanţi ai Asta Vagoane Călători, Astra Vagoane Marfă, Amarad, Neon Basaano sau Azoma.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *