News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tara vanduta, suflet pierdut….

Politica 13 februarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Pentru acei care au reusit sa scape de sub iadul troienelor neadunate de autoritatile indrituite de aceasta responsabilitate, vin sa le spun ca FMI au pus alte noi conditii de activitate.Astfel ca, Posta Romana este urmatoarea companie vizata de restructurari,  600 mai exact, iar Compania Nationala a Huilei va fi lichidata pana in luna septembrie a acestui an.Iar lucrurile nu pot suna mai frumos de asa! Am indatorat tara cu 20 de miliarde de euro, bani negasiti nicaieri in economia romaneasca ( poate doar in campania electorala prezidentiala) si am rapus tot ceea ce inca mai functiona in Romania.Dar cel mai dureros lucru este faptul ca am compromis generatia copiilor nostri.Le-am furat viitorul si iicondamnam sa se nasca direct sclavi, indatorati unor straini care nu au nicio legatura de suflet cu tara si destinul romanesc.

In tot rastimpul acordului cu FMI am lasat sute de mii de oameni fara locuri de munca, ne-am subordonat intru totul vointei fondului si am asuprit cetatenii in cel mai fioros mod cu putinta.i-am privat de drepturi,de salarii, de libertatea de  exprimare, de libertatea de alegere( dat fiind faptul ca nu mai sunt locuri de munca, acesti oameni nu mai au ce sa aleaga) de libertatea consumului, de drepturi sanitare, de accesul la educatie, de impozite marite si i- am supus la umilinta perpetua. Au folosit pretextul imprumutului, ne-au mintit continuu spunandu-ne ca se intrezareste luminita sperantei si a prosperitatii, cand in realitate oamenii ingheata in case asteptand mila concetatenilor pentru ca autoritatile se arata a fi neputincioase.Eu cred ca este vorba defapt de rea vointa si dezinteres fata de situatia acelor oamenii.

Dupa semnarea acordului cu FMI am lecturat o carte scrisa de un fost responsabil FMI asemeni domnului Franks.Nu sunt un adept al teoriei conspiratiei, dar absolut tot ceea ce am citit in acea carte se adevereste in realitatea romaneasca.Avem din pacate niste guvernanti iresponsabili, care nu isi urmaresc decat interesele personale astfel incat, destinul Romaniei este pus sub o stea cazatoare din pacate.

Timpul imi va da dreptate, cum de altfel timpul ne va da ocazia sa incercam sa indreptam tot ceea ce ei au distrus, vandut, instrainat….Sufletul nostru ca natiune nu are pret, nu necesita bani si nu poate vandut! (mai cititi si ciprian-luca.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *