News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii arădeni au confiscat aproximativ aproape 13.000 de pachete de ţigări fără timbru. Captura a fost făcută în cursul zilei de marţi de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi poliţişti rutieri, în colaborarea cu SIPI. Un autoturism marca Fiat Ducato,
înmatriculat în Ungaria, condus de Laszlo N., de 33 ani, a fost oprit în trafic, pe Calea Zimandului. În urma controlului au fost găsite peste 12.900 de pachete de ţăgări ascunse într-un loc special amenajat, în interiorul autoturismului. Şoferul nu poseda autorizaţie de antrepozit fiscal.
Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat şi autovehiculul cu care erau transportate ţigările, evaluate la aproximativ 113.000 de lei. Cercetările continuă pentru a se stabili provenienţa ţigărilor de contrabandă şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *