News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Organizaţia Tineret a Partidului Social Democrat Lipova a organizat prima ediţie a Cupei TSD la fotbal găzduită de oraşul de pe Mureş, competiţie care a reunit 15 echipe din 14 organizaţii de tineret.

Cupa desfăşurată sâmbătă în oraşul Lipova este la prima ediţie şi se constituie ca o etapă a Turneului “Cupa TSD Arad”, trofeu care se dispută anual, fiecare echipă înscrisă în competiţie fiind, pe rând, gazda unei etape. Astfel, TSD Lipova a preluat “ştafeta” de la Organizaţia TSD Bata, unde a avut loc o competiţie similară în cursul lunii septembrie iar următoarea ediţie, aferentă lunii noiembrie, va fi organizată de tinerii social-democraţi din oraşul Sebiş.

 Meciurile programate sâmbătă s-au disputat în sala de sport a oraşului Lipova în prezenţa unei „brigăzi de arbitrii” condusă de preşedintele PSD Arad Dorel Căprar, asistat de secretarul executiv Sabin Mariş, competiţia finalizându-se cu victoria TSD Lipova 1, cea mai disputată repriză fiind însă repriza a treia. „Aşa cum ne-am propus, am reuşit să punem bazele unui turneu ce se desfăşoară la nivelul întregii organizaţii judeţene de tineret a PSD Arad. La sfârşitul fiecărei luni, în ultima zi de sâmbătă din lună, ne întâlnim cu toţii şi, dincolo de miza câştigării turneului, este un bun prilej pentru noi de a întări legăturile dintre membrii TSD cât şi cele dintre organizaţiile noastre din judeţ. Până în luna aprile vom continua aceste Cupe ale localităţilor iar cu prilejul Zielei de 1 Mai vom trage linie şi vom afla câştigătorii. Tot atunci, echipa clasată pe primul loc va avea prilejul să îşi încerce forţele într-un meci în care va avea ca şi adversar Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei de seniori” a declarat preşedintele TSD Arad Adrian Coslilcov.

Mai citeste si:  Călin Abrudan este favorit în cursa pentru Primăria Ineu

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *