News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Toamna se numără noile accesorii moderne de la Atelierele UNIKA Toamna se numără noile accesorii moderne de la Atelierele UNIKA
Please follow and like us:
Pin Share

Toamna se numără ținutele fashion în ton cu anotimpul, în nuanțele maroului și auriului, cu eșarfe și jachete chic. Iar tot toamna se numără și noile accesorii moderne de la UNIKA, ce au rolul de a completa aceste ținute. Elegante sau casual, din piele naturală sau ecologică, accesoriile marca UNIKA sunt create pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase cerințe.

UNIKA, cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România, surprinde toamna aceasta cu noi accesorii moderne. Accesoriile fac parte din categoria de materiale promoționale, începând de la portofele și portcarduri până la kit-uri cadou sau accesorii gadget.

Produsele nu sunt realizate la întâmplare, ci în concordanță cu evoluția timpului și cu noile nevoi ale oamenilor. Pe vremuri, când plata online sau plata cu cardul nu existau, oamenii nu aveau nevoie nici de portcard. Acum, că totul este digitalizat (tehnologizat), oamenii au nevoie de acest accesoriu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie util și atât. UNIKA a avut grijă să producă portcarduri cu un aspect plăcut, modern, dar elegant în același timp. Nu, nu trebuie să fii neapărat om de afaceri pentru a avea un astfel de accesoriu. Oricine îl poate avea. Trebuie doar să-ți placă accesoriile de calitate!

Și dacă tot am adus în discuție tehnologizarea, inevitabil intră în discuție și gadget-urile. Bineînțeles că și pentru acestea, UNIKA a creat accesorii numai bune de purtat. De exemplu, organizatorul de cabluri. Știi și tu de câte ori ai aruncat cablul de încărcat telefonul prin mașină sau prin geantă și nu l-ai mai găsit, nu-i așa? Ei bine, acum ai soluția să le păstrezi organizat, și după un timp le găsești “chiar și cu ochii închiși”. Produsul este realizat în 4 culori, din piele naturală de foarte bună calitate, ușor de recunoscut după atingere și miros. În interior are un buzunar care se închide cu capșa metalică și 2 locașuri pentru cabluri/încărcătoare. Închiderea se face cu clapa din piele.

Nici laptopurile sau telefoanele nu au fost uitate, bineînțeles. La UNIKA găsești suport pentru încărcarea telefonului, pentru a-ți proteja telefonul atunci când se află la încărcat, lângă priză. Poate fi folosit atât pentru a proteja display-ul telefonului când este lângă priză, dar și ca husă pentru telefon. Fabricat în România din piele naturală nonalergică de foarte bună calitate! De asemenea, găsești și husă pentru laptop 2 în 1. Husa pentru laptop marca UNIKA vine la pachet cu mouse pad. Husa de laptop din piele naturală este foarte modernă atât din punct de vedere al texturii, cât și din punct de vedere coloristic.

Pentru tine sau pentru altcineva, sunt potrivite și brelocurile, etuiurile pentru ochelari, suporturile de pahare sau tag-urile pentru bagaje. Din piele ecologică sau naturală, le găsești în mai multe variante de culori, ca să-ți fie ușor să le asortezi.

Dacă vrei să oferi un cadou ingenios cuiva, atunci trebuie să știi că la UNIKA găsești kit-urile cadou. Sunt potrivite mai ales pentru angajații companiilor sau pentru partenerii de afaceri. Numeroase companii renumite au apelat până acum la UNIKA  pentru a oferi cadouri corporate de cea mai bună calitate, cu un design modern. În categoria de kit-uri cadou, găsiți atât soluții pentru el, cât și pentru ea: kit călătorie, kit cadou el, kit cadou ea, kit luxury ea, kit luxury el.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *